tisdag 28 september 2010

Vilodag typ.

Idag blev det en vilodag ifrån arbetet med huset. Det enda synbara som har hänt idag är att jag fixade dit en container där vi kan kasta träet som en gång var ett kök.

En del icke synbara saker har vi hunnit fixa med ändå, bland annat fyllt i bygganmälan till kommunen eftersom vi tänker riva eventuella bärande väggar och ersätta med stålbalk. Men än vet vi inte helt säkert om det är bärande, så vi kanske inte ens behöver anmäla. Det skall vi ta reda på imorgon.

En El- och VVS-firma är kontaktad och skall komma och bedöma läget för en offert senare i veckan. Ett konto på Byggcenter är upprättat, så nu är det bara att beställa byggmaterial så klockera stannar som Pompe skulle sagt.

Fru Sofia har varit hemma med en febrig Alexander och har fixat med lite telefon- och kontorsarbete hemma som att organisera diverse papper, anmält påkoppling av el och sophämtning etc. Även garaget är uppsagt men det var visst uppsägningstid på 3 månader fick Sofia reda på av en snäsig tant på Vänersborgsbostäder.

Imorgon skall jag slå sönder köket i ännu mindre delar och kasta ut det i containern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar