söndag 20 februari 2011

Tv-rummet klart!

Det tog sina modiga två veckor innan det blev ordning på't, men nu sitter jag faktiskt i vårt mysiga, goa tv-rum och skriver.

Under veckan som gick så jobbade jag med det större av fönstren och målade klart dem båda. och i fredags drog vi igång med tapetseringen. Vi orkade bara ungefär halva rummet så vi fortsatte under lördagen med att tapetsera klart. Vilken skillnad det kan göra med lite färg och tapet!! Vi låter bilderna tala för sig själva.





Titta på fotot i förra inlägget och jämför med detta :)



Golvet är dock tyvärr lika fult och äckligt som innan eftersom vi inte har möjlighet att göra något åt just nu. Vi fixade en tillfällig lösning på problemet genom två mattor som vi fyndade på extrapris på Rusta :) Nu ser man lite mindre av äckliga golvet och mysighetsfaktorn i rummet höjdes ytterligare!

Parallellt med detta så drog Micke igång med det som blir vårt nästa projekt - "lill-toan", som jag kallar den :) Han har kapat rör och knackat kakel och härjat runt och så har han satt gips i taket och på väggarna. Lite spackel på det sen så är det snart dags för takfärg och tapeter. Mer om det i nästa inlägg skulle jag tro :)