söndag 24 oktober 2010

Helgen vecka 42

Jodå, det blev lite grejat även den här helgen, ett ont knä och några snoriga näsor till trots. Med lite film och mutor så funkade det att ha barnen med. Ser ni några runda barn med fyrkantiga ögon på stan så kan det vara våra ;)

Jag började förbereda fönstren i Izabelles rum för målning, så jag skrapade, slipade och svor. Det tog längre tid än jag trodde så det lär behövas några timmar till. Jag skänker en stilla önskan om bättre väder också, eftersom jag ju måste öppna fönstren när jag grejar. Idag var det inte helt angenämt med regn och blåst. I veckan skall det köpas färg så att jag kan måla dem invändigt. Det skall även köpas en trisslott med förhoppningen att vinna lite pengar att köpa helt nya - underhållsfria! fönster för. ;)

Micke har jobbat med väggarna och satt igen dörren mellan barnens rum. Han har även tagit ner det sista teglet och satt i dörren som skall gå in till Izabelles rum.








Mellan dörrarna skall väggen mellan vårt sovrum och Izabelles rum gå. Ni som tycker att dörren till hennes rum ser smal ut, ser helt rätt. Den är lite smalare än de andra dörrarna, bara 70 bred om jag inte minns fel, men det var det enda alternativet vi hade för att få planlösningen att funka. Vi sparade dörren från toaletten vi rev och satte den där istället.

Jag kastade/skottade ut sista teglet och började sopa så gott jag kunde. Någon kväll i veckan skall jag gå loss med grovdammsugaren på övervåningen för nu är jag sjukt less på tegel- och putsdamm. Det kan ju vara käckt att få bort så mycket som möjligt nu när det börjar bli dags att måla lite här och där.


Att-göra-lista för veckan som kommer:
  • Hämta badrumsmöbeln på Golvman
  • Se till att rörmokaren sätter igång!
  • Köpa golv?
  • Köpa snickerifärg
  • Fortsätta skrapa och fixa med fönstren.