måndag 27 september 2010

Renoveringsdag 2

Idag fortsatte vi vårt material- och verktygs-anskaffande genom börja dagen med att åka till Överby och där besöka både Coop, Rusta och Harald Nyborg. Vi handlade bl.a. en fogsvans och nåt annat stort jävla såg-helvete, en kniv till mig, tapeter till lill-toan nere och fondväggen i Izabelles rum, Treo (också till mig), tapetbord, penslar och lite andra livsnödvändigheter.

Sen drog vi med alla grejerna till huset och fortsatte demoleringen, *ehm* demonteringen menade jag, av övervåningen. Jag drog en dubbel Treo, mutade barnen med kexchoklad och sen högg vi i av hjärtats lust. Faktiskt så var barnen jätteduktiga, speciellt Izabelle som gick loss med kofot(!) och bände bort masonitskivorna från golvet. Hon har ett härligt jävlaranamma i sig som hon plockar fram när hon vill :) Barnen hjälpte till att städa undan också och på kort tid fyllde vi fyra sopsäckar med gamla tapeter och bös.





Som ni ser på bilderna ovan så under plastmattorna och masonitskivorna så fann vi ett trägolv som förmodligen varit ganska fint en gång i tiden. Vi kommer att lägga annat golv över, men det blir ett bra och stabilt underlag för det nya golvet.


Micke fortsatte senare på eftermiddagen/kvällen med att ta ner köket i det som ska bli Alexanders rum, först med hjälp av Alexander och senare med hjälp av vår kompis Mojje.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar