torsdag 20 januari 2011

17 -20 Januari - tapeter, gips & anti-vvs

Denna vecka har vi fått stor hjälp med tapetsering av ingen mindre än tapet- och hockeyproffset Berra, även kallad Mattias. Han har också spacklat och målat en del. Nästa vecka kör han vidare tills det är klart! Grymt gött! Jag hatar verkligen att tapetsera så detta är riktigt skönt att få hjälp med!

Berra!

Jag har satt sista gipset i sovrummen och hallväggen, så nu är det bara taket i hallen kvar som skall sänkas med glespanel och sedan kläs med gips. Sedan skall det nog vara helt klart med gips på övervåningen i alla fall.

Så otroligt händig som jag är så lagade jag termostaten i Alexanders rum också... Jag har bett rörmokaren om detta men inget har hänt, det tog mig 2 min att fixa och då är jag inte rörmokare. Jag vet en VVS/EL-firma som jag tyvärr inte kommer att kunna rekommendera om folk frågar mig. Imorgon pluggar jag rör och tar bort ett element själv om dom inte dyker upp, för vi måste få bort några rör som sticker upp ur golvet uppe, annars kan vi inte lägga golv i hallen... segt att saker drar ut på tiden på grund av andra.

En del av Izabelles rum, med tapet på.

2 kommentarer:

  1. hallå micke, när jag läser detta här antar jag att det blir jättefint där hemma hos er. jag känner en till som vill inte tapetserar, det fick jag göra. men jag gör det gärna! lycka till med resten och jag hoppas att jag/vi få se lite bilder när allt är klar. /Ellen

    jag har inget sånt konstigt konto, men vill inte heller vara anonymt... du/ni ska ju veta vem klottrar här

    SvaraRadera
  2. Har varit jättekul att följa eran renoverings-blogg, jag fattar inte att ni har orkat men fort har det ju gått. Vi måste åka o hälsa på er o se hur det har blivit på riktigt. Ha det.
    Katta Berg

    SvaraRadera