söndag 14 november 2010

13 nov

På lördag morgon åkte jag upp till huset och spacklade Izabelles rum. Det är inte långt kvar nu tills det står klart känns det som, vi har fått ganska mycket gjort de senaste gångerna vi varit i huset. Sedan åkte jag hem för att kolla hockey på TV. Izabelle skulle på kalas.

På eftermiddagen åkte jag och Alexander upp igen och då var redan Sofia där och hade städat på bygget. Det behövs ibland. Även Mojje hade kommit dit och stod i högsta hugg med måttband och hammare, redo att hjälpa till som vanligt! Vi satte upp lite fler reglar till badrummet och sedan monterade vi dörren till Alexanders rum. Badrummet tar lite tid att få ihop, eftersom vi inte vet ännu vilken dörr vi kall ha, den vi tänkte använda är en aning för bred.

Sofia spacklade lite på dom gamla orenoverade väggarna i Izabelles rum samt slipade och grundmålade garderob och fönster.

Målarmästarinnan i full gång.

 Sedan bröt jag upp golvet där den gamla toaletten var, där under var det någon konstig fyllning, såg ut och luktade ungefär som kol, men det kan kanske vara någon slaggprodukt från Vargön Alloys? Någon som vet vad det kan vara?

Under f.d toalettgolvet låg det något konstigt... typ kol?

Alexander fick några gamla nycklar av Mojje, så nu är dom bästisar.
Spik? Nej, vi bygger väl som vi vill! Tejp duger gött.

1 kommentar:

  1. Tycker det ser ut som kolstybb... användes förr som isolering. Bättre än mycket annat, mössen avskyr det!

    SvaraRadera